Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6602
Назва: Комунікації органів публічної влади з громадськістю: громадський контроль у сфері боротьби з корупцією
Автори: Заболоцька, Є.
Ключові слова: громадський контроль
антикорупційна комунікація
органи публічної влади
громадянське суспільство
інститути громадянського суспільства
громадськість
антикорупційна діяльність
протидія корупції
Дата публікації: 1-сер-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Заболоцька Є. Комунікації органів публічної влади з громадськістю: громадський контроль у сфері боротьби з корупцією: кваліфікаційна робота бакалавра ... бакалавр: 281 «Публічне управління та адміністрування» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 58 с.
Серія/номер: 281 «Публічне управління та адміністрування»;2024
Короткий огляд (реферат): Мета полягає в обґрунтуванні напрямів розвитку антикорупційної комунікації у взаємодії органів публічної влади та інститутів громадянського суспільства в Україні та розробці практичних рекомендацій щодо формування комунікативної стратегії органів публічної влади на основі аналізу зарубіжного досвіду та запровадження інноваційних підходів. Досліджено практичний досвід та інструменти комунікації, що використовуються органами публічної влади для залучення громадськості до виявлення, розкриття та уникнення корупційних дій. Особлива увага приділена аналізу ефективності комунікаційних стратегій та механізмів, спрямованих на підвищення свідомості громадськості щодо корупційних ризиків та залучення їх до активної участі у боротьбі з корупцією. На основі отриманих результатів роботи висунуті пропозиції щодо подальшого вдосконалення комунікації між органами влади та громадськістю з метою ефективного контролю та запобігання корупції в Україні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6602
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 281 Публічне управління та адміністрування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Zabolotska_281_Бак.pdf764,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.