Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6581
Назва: Оптимізація структури та рівня доходів населення в Україні
Автори: Звекова, А. О.
Ключові слова: доходи населення
структура доходів
рівень доходів
економічне зростання
Дата публікації: 31-лип-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Звекова А. О. Оптимізація структури та рівня доходів населення в Україні: кваліфікаційна робота бакалавра ... бакалавр: 232 «Соціальне забезпечення» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 49 с.
Серія/номер: 232 «Соціальне забезпечення»;2024
Короткий огляд (реферат): В бакалаврській роботі досліджується актуальна проблема оптимізації структури та рівня доходів населення в Україні. Проводиться аналіз динаміки доходів населення України за останні роки, досліджуються джерела доходів та їх структура. На основі проведеного аналізу розробляються конкретні заходи та пропозиції щодо оптимізації структури та рівня доходів населення в Україні. До них належать: покращення податкової системи з метою стимулювання економічного зростання та створення нових робочих місць; підтримка соціально вразливих верств населення; боротьба з корупцією та тіньовою економікою. Запропоновані в роботі заходи та пропозиції мають практичну цінність і можуть бути використані для розробки державної політики у сфері доходів населення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6581
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 232 Соціальне забезпечення

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Zvekova_232_Bak.pdf578,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.