Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6555
Назва: Розробка плану виведення продукту організації на зовнішній ринок
Автори: Шпак, К.О.
Ключові слова: зовнішній ринок
план
стратегія розширення
продукт
управління
менеджмент зовнішньоекономічної діяльності підприємства
організація
Дата публікації: 30-лип-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Шпак К.О. Розробка плану виведення продукту організації на зовнішній ринок: кваліфікаційна робота бакалавра ... бакалавр: 073 «Менеджмент» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 50 с.
Серія/номер: 073 «Менеджмент»;2024
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є створення послідовного плану для організації для виходу на зовнішні ринки на прикладі власної торгової марки ТОВ «СІЛЬПО-ФУД», аналіз основних напрямків діяльності організації, визначення можливостей та загроз діяльності, а також дослідження економічної ефективності підприємства. У роботі розглянуті основні методи та форми виходу на міжнародну арену, а також визначенні як слабкості, так і сильні сторони кожного з них. Визначені основні проблеми при розширенні підприємства та роль управління при зовнішньоекономічній діяльності підприємства. Був досліджений досвід інших підприємств, що стало поштовхом до створення власної стратегії, яку я пропоную для розширення ринку збуту для продукції ТОВ «СІЛЬПО-ФУД». Проведений аналіз загроз для компанії та на основі SWOT – аналізу та запропоновані управлінські рішення для удосконалення роботи підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6555
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Shpak_Kateryna__073_Bak.pdf.pdf1,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.