Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6553
Назва: Аналіз факторів соціальної відповідальності та етики в управлінських процесах в організації
Автори: Дегтярьова, Н.Л.
Ключові слова: соціальна відповідальність
корпоративна етика
корпоративна соціальна відповідальність
управління
сталий розвиток
підприємство
Дата публікації: 30-лип-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Дегтярьова Н.Л. Аналіз факторів соціальної відповідальності та етики в управлінських процесах в організації: кваліфікаційна робота бакалавра ... бакалавр: 073 «Менеджмент» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 45 с.
Серія/номер: 073 «Менеджмент»;2024
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є обґрунтування теоретичних засад та розробка практичних рекомендацій щодо соціальної відповідальності та етики на підприємстві ТОВ «Нова Пошта», aнaлiз основних напрямків діяльності oргaнiзaцiї, аналіз фінансового стану підприємства, дослідження та аналіз заходів соціальної відповідальності підприємства. У роботі розглянуто значення соціально-відповідальних заходів в системі менеджменту підприємств, вплив соціальної відповідальності на організаційну культуру, стосунки зі зацікавленими сторонами, а також підвищення рівня довіри споживачів та інших учасників ринку. Дослідження включає аналіз різних підходів до впровадження програм соціальної відповідальності та етичних стандартів в управлінські процеси організацій з різних галузей. В підсумку запропоновано шляхи вдосконалення соціально-відповідального менеджменту на підприємстві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6553
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Dehtiarova__Nataliia__073_Bak.pdf.pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.