Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6552
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧирва, А.В.-
dc.date.accessioned2024-07-30T07:44:01Z-
dc.date.available2024-07-30T07:44:01Z-
dc.date.issued2024-07-30-
dc.identifier.citationЧирва А.В. Аналіз і вдосконалення організаційної структури та ефективності організації: кваліфікаційна робота бакалавра ... бакалавр: 073 «Менеджмент» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 67 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6552-
dc.description.abstractМетою роботи є дослідження та оцінка існуючої організаційної структури та процесів у виробничій діяльності ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен», з метою ідентифікації можливих шляхів оптимізації та підвищення її ефективності. Кваліфікаційна робота присвячена аналізу та вдосконаленню організаційної структури та ефективності ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен». Вона охоплює дослідження різноманітних аспектів організаційної структури, включаючи функціональну спеціалізацію, розподіл відповідальності та комунікаційні процеси. Робота визначає ключові проблеми, що впливають на ефективність ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»», та пропонує конкретні стратегії та рекомендації для їх вирішення.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.relation.ispartofseries073 «Менеджмент»;2024-
dc.subjectорганізаціяuk_UA
dc.subjectорганізаційна структураuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectвдосконаленняuk_UA
dc.subjectефективність організаціїuk_UA
dc.titleАналіз і вдосконалення організаційної структури та ефективності організаціїuk_UA
dc.typeDiplom workuk_UA
Располагается в коллекциях:Спеціальність: 073 Менеджмент

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2024_Churva_Alina__073_Bak.pdf.pdf3,19 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.