Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6541
Назва: Психоемоційний стан та сексуальне благополуччя студентів
Автори: Михайлова, К.К.
Ключові слова: психоемоційний стан
психологічне благополуччя
студенти
стрес
тривога
депресія
Дата публікації: 29-лип-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Михайлова К.К. Психоемоційний стан та сексуальне благополуччя студентів: кваліфікаційна робота бакалавра ... бакалавр: 053 «Психологія» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 88 с.
Серія/номер: 053 «Психологія»;2024
Короткий огляд (реферат): Ця кваліфікаційна робота бакалавра присвячена дослідженню психоемоційного стану та психологічного благополуччя студентів і їх взаємозв'язку з різними аспектами сексуального життя. Робота базується на аналізі теоретичних основ взаємозв'язку емоційного стану, особистісних рис та інших психологічних факторів зі станом сексуального благополуччя. Дослідження включало аналіз психоемоційного стану та психологічного благополуччя серед студентів за допомогою спеціально підібраних методик. Проведене дослідження мало на меті визначити взаємозв'язки між цими показниками та розуміння впливу психоемоційного стану на психологічне благополуччя студентів. Отримані дані були піддані статистичному аналізу з метою виявлення взаємозв'язків та кореляцій між різними психологічними показниками та станом сексуального благополуччя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6541
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 053 Психологія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Mykhajlova_053_Bak.pdf500,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.