Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6431
Назва: Розвиток методів управління витратами на підприємстві» на основі ПрАТ «Дніпрометиз
Автори: Фєєр, А. В.
Ключові слова: витрати
управління витратами
ефективність
оцінка
ПрАТ «Дніпрометиз»
Дата публікації: 4-бер-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Фєєр А. В. Розвиток методів управління витратами на підприємстві» на основі ПрАТ «Дніпрометиз» : кваліфікаційна робота магістра : 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 80 с.
Серія/номер: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»;2024
Короткий огляд (реферат): Зниження витрат підприємства є необхідним умовою ефективного управління загалом. Питання ефективного управління витратами особливо актуальне в умовах інфляції, постійного зростання тарифів і цін на ресурси, коли дані про поточні виробничі витрати необхідно постійно звіряти з даними про майбутні витрати. Крім того, для отримання прибутку, замість зменшення витрат на виробництво продукції, підприємці частіше найбільше практикують збільшення ціни готові вироби. Отже, дослідження теми системи управління витратами на підприємстві не лише важливе, а й висвітлює широкий спектр аспектів, які можуть визначати успіх сучасного бізнесу. Це необхідний крок для підприємств, які прагнуть до стійкого розвитку, конкурентоспроможності та впровадження ефективного стратегічного управління.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6431
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Feer_076_Mag.pdf1,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.