Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6427
Назва: Комп'ютерне 3D моделювання задач проєктування з використанням технології Unity
Автори: Недря, С. В.
Ключові слова: 3D-моделювання
Unity
DDA
MapBox
OpenStreetMap
Дата публікації: 4-бер-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Недря С. В. Комп'ютерне 3D моделювання задач проєктування з використанням технології Unity : кваліфікаційна робота магістра : 122 «Комп'ютерні науки» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 71 с.
Серія/номер: 122 «Комп'ютерні науки»;2024
Короткий огляд (реферат): Ця робота присвячена аналізу та застосуванню комп'ютерного 3D моделювання в моделюванні ландшафту за допомогою платформи Unity. В роботі розглядаються основні функції та можливості Unity, включаючи інтеграцію з віртуальною та доповненою реальністю, що відкриває нові перспективи для представлення проектів та взаємодії з ними. Використовуючи ряд прикладів, дослідження демонструє, як Unity може слугувати не лише як інструмент для створення візуалізацій, але й як платформа для комплексного аналізу та реалізації архітектурних та ландшафтних проектів. Результатом розробки є додаток, який відкриває широкі можливості для моделювання завдань архітектури. Шляхом створення реалістичної 3D-моделі поверхні та ефективного розміщення моделей об'єктів, програма надає зручний та ілюстративний інструмент для візуалізації вигляду системи постачання води.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6427
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 122 Комп'ютерні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Nedria_122_Mag.pdf2,62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.