Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6339
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorVishnikina, Olena-
dc.contributor.authorSabirov, Aleхandr-
dc.contributor.authorChepiha, Mariia-
dc.date.accessioned2024-01-12T11:40:40Z-
dc.date.available2024-01-12T11:40:40Z-
dc.date.issued2024-01-12-
dc.identifier.citationVishnikina O., Sabirov A., Chepiha M. Modern technological methods of menu development in restaurants. Науковий погляд: економіка та управління, № 3 (83) / 2023. C. 72-79.uk_UA
dc.identifier.issn2706-9079-
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6339-
dc.description.abstractThe article is devoted to consideration of modern technological aspects of menu development in restaurant business. The paper examines the main stages of menu development, taking into account trends and seasonality in the restaurant business. Different types of menus are considered in accordance with a certain type of restaurant business establishment. Practical recommendations are provided that can help to set the right price in the menu of a restaurant business establishment. The publication provides pricing strategies for menu development and recommendations for their use. It has been determined that modern restaurant business establishments need to update their menus every season, as this directly affects the competitiveness of the enterprise. Recommendations on methods for developing menus in restaurant business establishments in accordance with DSTU 4281:2004 "Restaurant Business Establishments" are suggested.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНауковий погляд: економіка та управління;№ 3 (83) / 2023-
dc.subjectassortmentuk_UA
dc.subjectrestaurant establishmentuk_UA
dc.subjectmethodsuk_UA
dc.subjectmenu developmentuk_UA
dc.subjecttechnologiesuk_UA
dc.titleModern technological methods of menu development in restaurantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:2023/3(83)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
12.pdf431,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.