Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6141
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorSardak, Sergii-
dc.contributor.authorDzhyndzhoian, Vladimir-
dc.contributor.authorSamoilenko, Alla-
dc.date.accessioned2023-11-28T07:36:02Z-
dc.date.available2023-11-28T07:36:02Z-
dc.date.issued2023-11-28-
dc.identifier.citationSergii Sardak, Vladimir Dzhyndzhoian and Alla Samoilenko (2016). Global innovations in tourism. Innovative Marketing , 12(3), 45-50.uk_UA
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6141-
dc.description.abstractThe article is devoted to the increasing role of tourism in the world economy. The dynamics of international tourism indicators is investigated. The main global innovations in the tourism industry are identified: the growth of tourism types; the application of qualitatively new solutions of scientific and methodological and applied character; growing of tourism influence on the society; the existence of synergistic effect in the tourist industry as a result of combination of subjects efforts at all management levels; changing of the role of internal and external factors that encourage innovative tourism development. In the article, the interaction of global processes on tourism innovations is defined. These processes are: intellectualization, informatization, cooperation, formation of the global tourism market, liberalization of the national tourism markets, increased competition and the spread of transnationalization.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherLLC “Consulting Publishing Company “Business Perspectives”uk_UA
dc.relation.ispartofseriesInnovative Marketing;Volume 12, Issue 3, 2016-
dc.subjecttourismuk_UA
dc.subjectinnovationsuk_UA
dc.subjectglobalizationuk_UA
dc.subjectworlduk_UA
dc.subjecttype of tourismuk_UA
dc.subjectinnovative factorsuk_UA
dc.titleGlobal innovations in tourismuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Скопус 2016.pdf182,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.