Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6087
Назва: Розрахункові операції, документаційне забезпечення та аналіз у туристичному бізнесі
Автори: Білозубенко, В.С.
Разінькова, М.Ю.
Небаба, Н.О.
Ключові слова: туристичний оператор
бізнес
аналіз
документи
бухгалтерський облік
Дата публікації: 16-лис-2023
Видавництво: Класичний приватний університет
Бібліографічний опис: Білозубенко В.С., Разінькова М.Ю., Небаба Н.О. Розрахункові операції, документаційне забезпечення та аналіз у туристичному бізнесі. Приазовський економічний вісник, Випуск 5(22) 2020. С. 35-40.
Серія/номер: Приазовський економічний вісник;Випуск 5(22) 2020
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано розрахункові операції в турис- тичному бізнесі. Визначено, що порядок ведення обліку та оподаткування зумовлений особливим характером операцій із надання туристичних послуг, що передбачають широке ви- користання посередницьких схем, та наявністю спеціальних норм у Податковому кодексі. Узагальнено, що документи ту- роператора можна класифікувати за низкою ознак. Визначено, що процес прийняття рішень у різних управлінських середови- щах стикається з багатьма проблемами, оскільки щодня ство- рюються дедалі більші масиви даних. Туристичний бізнес за допомогою інструментів аналітики приймає рішення та вибу- довує стратегію подальшої діяльності. У процесі оцінки ефек- тивності діяльності туристичного бізнесу та пошуку шляхів її підвищення важливу роль відіграє раціональна організація економічного аналізу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6087
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
PEV_2020_05.pdf356,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.