Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6071
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтеблюк, Н.Ф.-
dc.contributor.authorСілантьєва, В.Ю.-
dc.date.accessioned2023-11-14T08:21:34Z-
dc.date.available2023-11-14T08:21:34Z-
dc.date.issued2023-11-14-
dc.identifier.citationСтеблюк Н.Ф., Сілантьєва В.Ю. Аналіз асортиментної політики підприємства за допомогою ABC і XYZ - аналізів. Колективна наукова монографія, 2020. С. 89–97.uk_UA
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6071-
dc.description.abstractРозглянуто впровадження інтегрованого АВС і XYZ-аналізів в практику дослідження асортименту підприємства кисломолочної галузі, що дає змогу підвищити ефективність управління логістичними процесами за рахунок пошуку резервів удосконалення управління складським господарством. Для виконання комбінованого аналізу проведено окремо два аналізи, результати яких зведено для отримання матриці з дев’ятьох категорій товарів. На підставі одержаних результатів АВС-XYZ- аналізів обґрунтовано рекомендації щодо управління запасами для кожної групи товарів. Варто сконцентрувати увагу на матеріалах, що мають економічне значення, з метою зниження витрат за рахунок вживання цільових заходів, які суттєво підвищать ефективність закупівельної і складської діяльності..uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherPublishing House «European Scientific Platform»uk_UA
dc.relation.ispartofseriesКолективна наукова монографія;2020-
dc.titleАналіз асортиментної політики підприємства за допомогою ABC і XYZ - аналізівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КНМ_12_2020.pdf464,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.