Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6051
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮдіна, О.І.-
dc.date.accessioned2023-11-08T12:24:39Z-
dc.date.available2023-11-08T12:24:39Z-
dc.date.issued2023-11-08-
dc.identifier.citationЮдіна О.І. Індикативна оцінка інноваційного розвитку потенціалу підприємств готельно-ресторанного господарства. Education and science of today: intersectoral issues and development of sciences, December 9, 2022, Cambridge, UKuk_UA
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6051-
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesEducation and science of today: intersectoral issues and development of sciences;December 9, 2022-
dc.titleІндикативна оцінка інноваційного розвитку потенціалу підприємств готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Юдіна_Конф._Кембрідж_09.12.22.pdf198,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.