Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5975
Назва: Державне та регіональне управління: Навчальний посібник, призначений для студентів, які навчаються за програмою підготовки бакалаврів за спеціальністю 073 «Менеджмент»
Автори: Бобровська, О. Ю.
Лебедєва, В. К.
Матвеєва, О. Ю.
Савостенко, Т. О.
Дата публікації: 25-жов-2023
Видавництво: НМетАУ
Бібліографічний опис: Державне та регіональне управління: Навчальний посібник, призначений для студентів, які навчаються за програмою підготовки бакалаврів за спеціальністю 073 «Менеджмент» / Укл.: О. Ю. Бобровська, В. К. Лебедєва, О. Ю. Матвеєва, Т. О. Савостенко. – Дніпро: НМетАУ, 2018. – 192 с.
Серія/номер: ;2018
Короткий огляд (реферат): Викладені основні положення дисципліни «Державне та регіональне управління». Подані характеристики основ теорії державного управління, історичних форм державного та регіонального управління, системи органів державної влади в Україні, територіальних засад регіональної економіки, державної регіональної політики, механізму господарського управління регіоном, взаємодії органів публічної влади, центральних та регіональних органів управління. Призначений для студентів спеціальності 073 «Менеджмент».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5975
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки та соціально-трудових відносин

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДтаРУ_пос_2018.pdf1,72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.