Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5966
Назва: Потенціал розвитку територій: методологічні засади формування і нарощення : монографія
Автори: Бобровська, О. Ю.
Крушельницька, Т. А.
Латинін, М. А.
Дата публікації: 24-жов-2023
Видавництво: ДРІДУ НАДУ
Бібліографічний опис: Потенціал розвитку територій: методологічні засади формування і нарощення : монографія / О. Ю. Бобровська, Т. А. Крушельницька, М. А. Латинін [та ін.]; за заг. ред. д. держ. упр., проф. О. Ю. Бобровської. – Дніпро : ДРІДУ НАДУ, 2017. – 362 с.
Серія/номер: ;2017
Короткий огляд (реферат): У монографії досліджено проблеми сталого розвитку територій в умовах децентралізації влади і модернізації місцевого самоврядування за рахунок зміцнення потенціалу розвитку системних складових регіонів шляхом покращення використання наявних ресурсів, надбання і розвитку нових. Розроблено теоретико-методологічні, організаційно-управлінські і практичні засади підвищення ефективності місцевого самоврядування за рахунок використання нематеріальних ресурсів розвитку. Наведено складові та структуру ресурсного потенціалу. Здійснено наукове осмислення і змістовне наповнення поняття «ресурсний потенціал місцевого самоврядування» і його нематеріальних складових. Розвинуто понятійний апарат ресурсного потенціалу місцевого самоврядування. Визначено поняття і досліджено статусну основу управлінського, інформаційного, інституційного, адміністративного, кадрового, знаннєвого, інтелектуального, інноваційного і фінансового ресурсів і компетенції громадянського суспільства як ресурсу зростання соціально- гуманістичного потенціалу розвитку. Запропоновано інструменти формування цільових настанов щодо збільшення ресурсного потенціалу самоврядування, його використання і нарощення. Розраховано на державних службовців, науковців та практиків регіонального та муніципального управління, докторантів, аспірантів, слухачів і студентів вищих навчальних закладів, представників громадських організацій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5966
ISBN: 978-617-7139-27-9
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки та соціально-трудових відносин

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
монограф_Бобровська(кол)_2017.pdf2,51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.