Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5752
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄдинак, Т.С.-
dc.contributor.authorОмельницька, Ю.Е.-
dc.date.accessioned2023-09-20T07:09:50Z-
dc.date.available2023-09-20T07:09:50Z-
dc.date.issued2023-09-20-
dc.identifier.citationЄдинак Т.С., Омельницька Ю.Е. Особливості калькулювання собівартості продукції рослинництва сільськогосподарськими підприємствами. Економіка і суспільство. Випуск №19, 2018. С. 1260-1265.uk_UA
dc.identifier.issn2524-0072-
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5752-
dc.description.abstractУ статті досліджено значення системи управління витратами сільськогосподарських підприємств. Визна- чено основні переваги використання вдосконаленої системи управління. Класифіковано витрати сільськогос-подарського підприємства на вирощування продукції рослинництва за етапами виробничого процесу. Представлено форму розбудови аналітичного обліку витрат підприємства відповідно до робочого плану рахунку. Виявлено особливості управління витратами сільськогосподарських підприємств у сучасних умовах господарювання для підвищення конкурентоспроможності підприємств.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherМукачівський державний університет; Видавничий дім "Гельветика"uk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономіка і суспільство;Випуск №19, 2018-
dc.subjectвитрати виробництваuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectсільськогосподарське підприємствоuk_UA
dc.subjectсобівартістьuk_UA
dc.subjectсезонністьuk_UA
dc.subjectпродукція рослинництваuk_UA
dc.titleОсобливості калькулювання собівартості продукції рослинництва сільськогосподарськими підприємствамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра обліку, аудиту, аналізу і оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
188.pdf162,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.