Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5679
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДронова, Т.С.-
dc.contributor.authorУмовіст, А.В.-
dc.date.accessioned2023-09-01T06:29:37Z-
dc.date.available2023-09-01T06:29:37Z-
dc.date.issued2023-09-01-
dc.identifier.citationДронова Т.С. Маркетинговий аналіз закладів швидкого харчування м. Дніпро / Т.С. Дронова, А.В. Умовіст // Економіка та суспільство, Випуск # 26 / 2021.uk_UA
dc.identifier.issn2524-0072-
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5679-
dc.description.abstractСтаття присвячена актуальним питанням вивчення проблем ринку закладів швидкого харчування у м. Дніпро. Проаналізовано та систематизовано зовнішні та внутрішні фактори впливу на споживачів під час вибору закладу швидкого харчування. Досліджено представників закладів швидкого харчування найбільш популярних категорій страв у м. Дніпро. Проаналізовано фактори, які мають негативний вплив на споживачів під час відвідування закладу. Виявлено тенденції проблем, які заважають закладам досягати лідерства на ринку, та сформовано рекомендовані заходи, які допоможуть у вирішенні цього питання. Висновки зроблені на основі проведеного опитування серед населення міста Дніпро. Для отримання загальної картини ринку закладів швидкого харчування було проаналізовано минулі дослідження українського ринку та ринку м. Дніпро.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherМукачівський державний університетuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономіка та суспільство;Випуск # 26 / 2021-
dc.subjectаналізuk_UA
dc.subjectзаклади швидкого харчуванняuk_UA
dc.subjectвдосконалення діяльності закладів швидкого харчуванняuk_UA
dc.subjectринок закладів швидкого харчуванняuk_UA
dc.titleМаркетинговий аналіз закладів швидкого харчування м. Дніпроuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Економіка та суспільство 2021_Умовіст.pdf470,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.