Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5560
Назва: Особливості управління ресурсним потенціалом підприємства в умовах кризових явищ
Автори: Буняк, Н.М.
Тимощук, О.В.
Ключові слова: ресурси
ресурсний потенціал
управління ресурсним потенціалом
система управління ресурсним потенціалом підприємства
модель управління ресурсним потенціалом підприємства
Дата публікації: 8-сер-2023
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Буняк Н.М. Особливості управління ресурсним потенціалом підприємства в умовах кризових явищ / Н.М. Буняк, О.В. Тимощук // Науковий погляд: економіка та управління, № 2 (82) / 2023. С. 28-33.
Серія/номер: Науковий погляд: економіка та управління;№ 2 (82) / 2023
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено особливості управління ресурсним потенціалом підприємства в умовах кризових явищ. Обґрунтовано, що успіх підприємства на ринку безпосередньо залежить від наявного ресурсного потенціалу, оптимальності поєднання та ефективності використання його складових з врахуванням тенденцій зміни чинників внутрішнього та зовнішнього середовища. Поглиблений аналіз дефініції «управління ресурсним потенціалом підприємства» дозволив сформувати її авторське бачення, розкрити сутнісні характеристики. Запропоновано компонентну структуру системи управління ресурсним потенціалом підприємства, охарактеризовано основні її складові елементи. Побудовано модель управління ресурсним потенціалом підприємства. Визначено, що в умовах посилення кризових явищ в економіці країни дієва система управління ресурсним потенціалом має насамперед бути спрямована на реалізацію стратегічних цілей підприємства й сприяти його адаптації до нових реалій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5560
ISSN: 2706-9079
2521-666X
Розташовується у зібраннях:2023/2 (82)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdf405,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.