Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/5400
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юдіна, О.І. | - |
dc.contributor.author | Корнєєв, М.В. | - |
dc.contributor.author | Стеблюк, Н.Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-29T08:25:49Z | - |
dc.date.available | 2023-05-29T08:25:49Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-29 | - |
dc.identifier.citation | Юдіна О.І. Методологічні підходи до управління економічним розвитком підприємств готельно-ресторанного бізнесу / О.І. Юдіна, М.В. Корнєєв, Н.Ф. Стеблюк // Науковий погляд: економіка та управління, № 1 (81) / 2023. С. 110-115. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2706-9079 | - |
dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5400 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуті актуальні питання щодо визначення перспективних напрямів економічного зростання на основі найбільш раціонального та ефективного використання ресурсів підприємств сфери послуг шляхом максимізації рівня ефективності діяльності й мінімізації витрат виробництва. В математичній формі описано закономірності взаємодії економічних показників поточної діяльності підприємств готельно-ресторанної сфери, їх функціональних елементів у вигляді стохастичних залежностей вихідних показників ефективності від вхідних незалежних змінних операційної діяльності. Розроблено методичний інструментарій щодо формування процесу управління економічним розвитком підприємств шляхом встановлення закономірностей взаємовпливу параметрів окремих бізнес-процесів, визначення порядку та структуру їх взаємодії, розрахунку прогнозних значень показників ефективності й ресурсомісткості, коефіцієнтів оцінки ступеня впливу факторів витрат ресурсів на рентабельність операційної діяльності. Сформовано методологію аналізу, оцінки і прогнозування динамічного економічного зростання та розвитку резервів ресурсного потенціалу підприємств готельно-ресторанного бізнесу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Науковий погляд: економіка та управління;№ 1 (81) / 2023 | - |
dc.subject | моделювання | uk_UA |
dc.subject | управління економічним розвитком | uk_UA |
dc.subject | ресурсний потенціал | uk_UA |
dc.subject | оцінювальні коефіцієнти | uk_UA |
dc.subject | ефективність діяльності | uk_UA |
dc.subject | підприємство | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.title | Методологічні підходи до управління економічним розвитком підприємств готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | 2023/1(81) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
17.pdf | 470,04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.