Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4853
Назва: Зовнішньоекономічні відносини України та країн Близького Сходу
Автори: Богородицька, Г. Є.
Гриценко, А. В.
Войтов, С. Г.
Ключові слова: країни Близького Сходу
торгівля товарами та торгівля послугами
договірно-правова база
чорні метали
зернові культури
транспортні послуги
послуги
пов’язані з подорожами
Дата публікації: 13-гру-2022
Видавництво: Придніпровська державна академія будівництва та архітектури
Бібліографічний опис: Богородицька Г. Є. Зовнішньоекономічні відносини України та країн Близького Сходу / Г. Є. Богородицька, А.В. Гриценко, С.Г. Войтов // Економічний простір. -2020. -№156. - С. 26-31.
Серія/номер: Економічний простір;№ 156, 2020
Короткий огляд (реферат): Дана стаття присвячена зовнішньоекономічним відносинами України та країн Близького Сходу. Було визначено головні торгові партнери України у Близькосхідному регіоні в торгівлі товарами та послугами, також било визначено головні інвестори в економіку та з економіки України. Були визначено головні тенденції в торгівлі товарами між Україною та Близького Сходу: визначено, що між Україною та Ізраїлем, Саудівською Аравію, Єгиптом та Туреччиною є позитивне сальдо. Також визначено товарна структура торгівлі, також було визначено, що товарна структура є вкрай вузька та лежить у галузі сировини. Встановлено головні торгові партнери у торгівлі послугами. Також встановлено головні тенденції в торгівлі послугами між Україною та Ізраїлем, Кіпром, ОАЕ та Туреччиною. Сальдо між Україною та торговими партнерами є негативним, окрім ОАЕ. Проаналізована товарна структура торгівлі послугами: експорту України складається лише з однієї позиції, імпорт є більш різноманітним та є більш різноманітним. На підставі цього зроблені висновки та певні рекомендації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4853
ISSN: 2224-6282
2224-6290 (online)
Розташовується у зібраннях:Кафедра міжнародних економічних відносин та регіональних студій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
531-Войтов.pdf293,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.