Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4626
Назва: Методичні рекомендації до виконання і захисту кваліфікаційної роботи на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 061 «Журналістика»
Автори: Ятчук, О. М.
Кодацька, Н. О.
Дрешпак, В. М.
Ключові слова: Академічна доброчесність
захист кваліфікаційної роботи
приклади формулювання тем кваліфікаційних робіт
зразок анотації українською мовою
зразок анотації англійською мовою
зразки оформлення бібліографічних описів у списку джерел
Дата публікації: 23-гру-2021
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до виконання і захисту кваліфікаційної роботи на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 061 «Журналістика». Укл. О. М. Ятчук, В. М. Дрсшпак, Н. О. Кодацька. Дніпро: Університет митної справи та фінансів, 2021.55 с.
Серія/номер: навчальне видання;2021
Короткий огляд (реферат): У методичних рекомендаціях викладено основні вимоги до написання кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем, які навчаються за спеціальністю 061 «Журналістика». Розкриті особливості організації та проведення наукового дослідження, роз'яснено структуру кваліфікаційної роботи, вимоги до оформлення та захисту. Описано всі кроки та послідовність їх виконання при підготовці та самостійному виконанні кваліфікаційної роботи, подаються приклади оформлення основних структурних елементів роботи, наводяться вимоги до захисту І критерії оцінювання. Призначено для наукових керівників і здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 061 «Журналістика» в Університеті митної справи та фінансів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4626
Розташовується у зібраннях:Кафедра журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка_дипломування_2021 ЖР_20.12.21.pdfелектронне видання1,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.