Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/3745
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, М. В. | - |
dc.contributor.author | Вільхова, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Kravchenko, M. | - |
dc.contributor.author | Vilhova, T. | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-28T12:58:18Z | - |
dc.date.available | 2019-11-28T12:58:18Z | - |
dc.date.issued | 2019-10-28 | - |
dc.identifier.citation | Кравченко М. В. Економічний зміст і завдання обліку витрат на виробництво продукції рослинництва / М. В. Кравченко, Т. В. Вільхова // Науковий погляд: економіка та управління. – 2019. - № 3(65) . – С. 280 - 285 | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2521-666X | - |
dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3745 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто організаційно-методичні основи ведення обліку витрат на виробництво продукції рослиннництва, калькулювання собівартості продукції. Групування витрат за економічними елементами здійснюється у всіх галузях народного господарства. Перехід на ринкові відносини господарювання передбачав комплекс заходів, спрямованих на підвищення рентабельності всіх галузей економіки, раціональне й економне використання матеріальних, трудових і фінансових ресурсів. У зв'язку з цим стала визначальною роль вартісних важелів впливу на ефективність виробництва, обліку і контролю за формуванням собівартості продукції. Облік і економічний контроль постійних витрат здійснюється шляхом порівняння та доведення бюджетної суми витрат до фактичної за кожним центром відповідальності. Доцільно при цьому зіставляти дані щодо певного виду витрат загалом за підрозділом, а не суми, віднесеної на певні види продукції, тобто економію постійних витрат підрозділу слід обчислювати на підставі бюджету та фактичних даних | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Науковий погляд: економіка та управління;2019. - № 3(65) | - |
dc.subject | підприємство | uk_UA |
dc.subject | облік витрат | uk_UA |
dc.subject | контроль | uk_UA |
dc.subject | продукція | uk_UA |
dc.subject | елементи | uk_UA |
dc.subject | фактори | uk_UA |
dc.subject | then terprise | uk_UA |
dc.subject | cost accounting | uk_UA |
dc.subject | control | uk_UA |
dc.subject | products | uk_UA |
dc.subject | elements | uk_UA |
dc.subject | factors | uk_UA |
dc.title | Економічний зміст і завдання обліку витрат на виробництво продукції рослинництва | uk_UA |
dc.title.alternative | The economic content and tasks of accounting of expenditure on production of plant products | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | 2019/3(65) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
34 Кравченко М. Економічний.pdf | електронне видання | 333,21 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.