Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 35.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
19-лис-2019Бізнес-модель підприємства ресторанного господарства: сучасний науковий погляд на визначення та ключові характеристикиГросул, В. А.; Чатченко, О. Є.; Hrosul, V.; Chatchenko, O.
26-жов-2019Системна результативність роботи підприємств метрополітену (на прикладі КП «Харківський метрополітен»)Палант, О. Ю.; Стаматін, В. В.; Palant, O.; Stamatin, V.
19-лис-2019Формування інтегрованих комунікацій об’єднаних територіальних громад із середовищем їхнього функціонуванняПиртко, М. С.; Pyrtko, М.
19-лис-2019Інтерфейс понять «компетенція» та «кваліфікація»Ліпич, Л. Г.; Кушнір, М. А.; Хілуха, О. А.; Lipych, L.; Khilukha, O.; Kushnir, M.
19-лис-2019Формування та забезпечення корисності туристичного продукту через використання оцінки задоволеності споживачаКацемір, Я. В.; Katsemir, Y.
14-лис-2019Формування принципів пільгового оподаткування інноваційної діяльності підприємстваГомон, М. В.; Homon, M.
19-лис-2019Регуляторна політика: сутність та класифікаціяРазумова, Г. В.; Razumova, H.
27-лис-2019Особливості маркетингу персоналу транспортно-експедиторських підприємств УкраїниЯроміч, С. А.; Бекетова, О. А.; Антоненкова, Н. А.; Yaromich, S.; Antonenkova, N.; Beketova, O.
27-лис-2019Малі форми господарювання як середовище формування середнього класу на селіЗбарський, В. К.; Грибова, Д. В.
27-лис-2019Основні складники ресурсного потенціалу Вінницького регіону та напрями удосконалення його використанняТомашук, І. В.; Tomashuk, I.