Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/310
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБулейко, А. А.-
dc.date.accessioned2016-03-16T09:40:01Z-
dc.date.available2016-03-16T09:40:01Z-
dc.date.issued2016-03-16-
dc.identifier.citation1. Митний кодекс України. 2. Коммерческое товароведение и экспертиза / под ред. Г. А. Васильева и Н. А. Нагапетьянца. – М. : Банки и биржи, ТИ. – 1997. – 135 с. 3. Технические условия. Мясо – говядина в полутушах и четвертинах ГОСТ 779-55: затв. і введ. в дію Комітетом стандартів, мір та вимірних приборів при Раді Міністрів СРСР 20 липня 1955 р. 4. Митний кодекс України : науково-практичний коментар / А. Т. Комзюк, О. О. Погрібний, Р. А. Калюжний та ін. – К. : Всеукраїнська асоціація видавців “Правова єдність”, 2008. – 757 с. 5. Про митний контроль і митне оформлення м’яса і м’ясопродуктів, що ввозяться в Україну з метою імпорту та переробки на митній території України : лист ДМСУ від 08.12.2005 № 11/1–9/15744. 6. Товарознавство м’яса і м’ясних товарів : підручник / І. В. Сирохман, Т. М. Раситюк. – К. : Центр навчальної літератури, 2004. – 384 с. 7. Правила перевезення швидкопсувних вантажів : затверджено наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 09.12.2002 № 873.uk_UA
dc.identifier.issn2310-9645-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/310-
dc.description.abstractРозглянуто та розкрито особливості застосування технічних умов, а також зберігання і транспортування м’яса яловичини через митні кордони України. Особливу увагу приділено важливості виконання вимог транспортування м’яса яловичини, умовам його маркування та зберігання з метою запобігання ввезенню на національний ринок неякісної продукції. Узагальнено основні технічні вимоги до зберігання та транспортування яловичини через митні кордони України, що дозволить спростити процес увезення імпортного м’яса на територію України.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherАкадемія митної служби Україниuk_UA
dc.relation.ispartofseriesТехнічні науки;2015/1-
dc.subjectтранспортуванняuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectтехнічні умовиuk_UA
dc.subjectмаркуванняuk_UA
dc.subjectм’ясо яловичиниuk_UA
dc.subjecttransportationuk_UA
dc.subjectstorageuk_UA
dc.subjecttechnical conditionsuk_UA
dc.subjectmarkuk_UA
dc.subjectmeat of beefuk_UA
dc.titleОсобливості технічних умов зберігання та транспортування м’яса яловичини через митні кордони Україниuk_UA
dc.title.alternativeSpecifications, transportation and storage of beef through customs border of Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:2015/1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15.pdfЕлектронне видання315,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.