Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3097
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПроців, О. Р.-
dc.contributor.authorProtsiv, O. R.-
dc.date.accessioned2018-10-17T09:05:39Z-
dc.date.available2018-10-17T09:05:39Z-
dc.date.issued2018-10-17-
dc.identifier.citationПроців О. Р. Значення шкіри мисливських видів тварин у Галичині в середині ХІХ – на початку ХХ ст. / О. Р. Проців // Історія торгівлі, податків та мита. - 2017. - № 1-2. - С. 98–113uk_UA
dc.identifier.issn2309-7205-
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3097-
dc.description.abstractВисвітлено статистику добування хутрових видів дичини у Галичині. Зазна-чено вартість шкіри та хутра дичини у розрізі її видів. Визначено залежність якості хутра та її вартості від сезонності добування. Проведено порівняльний аналіз кількості добутих хутрових тварин Галичини та Другої Речі Посполитої з іншими країнами Європи досліджуваного періоду. Показано експортно-імпортні напрями реалізації шкірок з дичини. Встановлено частку вартості шкірок у струк- турі доходів галузі мисливського господарстваuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherАкадемія митної служби України Дніпропетровський національний університет ім. Олеся Гончараuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІсторія торгівлі, податків та мита;2017. - № 1-2(15-16)-
dc.subjectмисливствоuk_UA
dc.subjectполюванняuk_UA
dc.subjectхутроuk_UA
dc.subjectГаличинаuk_UA
dc.subjectАвстро-Угорська імперіяuk_UA
dc.subjectторгівляuk_UA
dc.subjecthuntinguk_UA
dc.subjectfuruk_UA
dc.subjectGaliciauk_UA
dc.subjectAustro-Hungarian Empireuk_UA
dc.subjecttradeuk_UA
dc.titleЗначення шкіри мисливських видів тварин у Галичині в середині ХІХ – на початку ХХ ст.uk_UA
dc.title.alternativeValue of the skin of hunting species in Galicia in the middle of the XIXth and early XXth centuriesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:2017/№1-2(15-16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
itpm_2017_1-2_7.pdfе1,83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.