Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/309
Назва: Проблемні питання ідентифікації способу обробки насіння соняшнику під час досліджень у митних цілях
Інші назви: Issues identification method of processing oilseed during the investigations in customs purposes
Автори: Валуйська, О. А.
Нестеренко, І. О.
Мотюк, К. Д.
Ключові слова: ідентифікація
митна експертиза
методика виконання вимірювань
identification
custom examination
method of implementation of measurings
Дата публікації: 16-бер-2016
Видавництво: Академія митної служби України
Бібліографічний опис: 1. Николаева М. А. Идентификация и фальсификация пищевых продуктов / Николаева С. А., Лычников Д. С., Неверов А. Н. – М. : Экономика, 1996. – 106 с. 2. Про безпечність та якість харчових продуктів та продовольчої сировини [Електронний ресурс] : Закон України [прийнято Верховною Радою України від 23.12.1997 р. № 771/97-ВР]. – Режим доступу : http://www.zakon4.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0 %B2%D1%80/ed20010124 3. Про безпечність та якість харчових продуктів сировини [Електронний ресурс] : Закон України [прийнято Верховною Радою України від 23.12.1997 р. № 771/97-ВР]. – Режим доступу : http://www.zakon4.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0%B2%D1%80
Серія/номер: Технічні науки;2015/1
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано практичні аспекти ідентифікації способу обробки насіння соняшнику під час досліджень у митних цілях. Зокрема, наведено характеристику нормативнотехнічної документації, що використовується для визначення митної вартості соняшникового насіння. Обґрунтовано актуальність розробки методики виконання вимірювань способу обробки насіння та визначено критерії для здійснення даної процедури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/309
ISSN: 2310-9645
Розташовується у зібраннях:2015/1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14.pdfЕлектронне видання233,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.