Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/2874
Назва: Рейтинги пенсійних систем
Інші назви: Ratings of pension systems
Автори: Баранник, Л. Б.
Алексєєва, Л. О.
Ключові слова: фінансування
пенсійна система
рейтинги
пенсійне забезпечення
індекси
субіндекси
financing
pension system
ratings
pensions
indices
subindices
Дата публікації: 17-тра-2018
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: 368.914 Б 24 Баранник, Л. Б. (доктор економічних наук; завідувач кафедри оподаткування та соціального забезпечення). Рейтинги пенсійних систем [Текст] / Л. Б. Баранник, Л. О. Алексєєва // Науковий погляд: економіка та управління : правонаступник наукового журналу "Вісник Академії митної служби України. Серія: "Економіка". - 2017. - N 2. - С. 57-65. - Библиогр. в конце ст.
Серія/номер: Науковий погляд: економіка та управління;№ 2 (58), 2017
Короткий огляд (реферат): Розглянуто актуальні питання сучасного пенсійного забезпечення у світі. Акцентовано на критерії оцінки надійності пенсійних систем за допомогою системи міжнародних рейтингів. З’ясовано сутність індексів, які характеризують стан і загальну ефективність тієї чи іншої пенсійної системи. Запропоновано подовжувати пенсійний вік лише у разі збільшення тривалості життя і тим самим знизити рівень витрат на фінансування державою пенсійного забезпечення. Наголошено на потребі заохочення пенсіонерів до продовження трудової діяльності; участі в недержавній пенсійній системі та прагнення вищого рівня приватних заощаджень як усередині, так і поза межами пенсійної системи з метою зменшення майбутньої залежності від солідарної (державної) частини пенсії та скорегування очікування багатьох працівників.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/2874
ISSN: 2521-666Х
Розташовується у зібраннях:2017/2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ilovepdf_com-57-65.pdfЕлектронне видання417,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.