Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/2005
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСтеблянко, М. Д.-
dc.date.accessioned2017-03-23T13:14:13Z-
dc.date.available2017-03-23T13:14:13Z-
dc.date.issued2017-03-23-
dc.identifier.citation1. Салухніна Н. Г. Стандартизація та сертифікація товарів і послуг : підручник / Н. Г. Салухіна, О. М. Язвінська ; МОНМС України, Нац. техн. ун-т України «Київський політехн. ін-т». – 2-ге вид., перероб. та доп. – К. : ЦУЛ, 2013. – 426 с. 2. Дятлова В. В. Система організаційно-технічного регулювання економіки: трансформаційні процеси в Україні : монографія / В. В. Дятлова. – Донецьк : ВІК, 2011. – 399 с. 3. «Абетка» технічного регулювання, або Технічне регулювання у питаннях та відповідях [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://obuch.com.ua/pravo/2677/index.html 4. Московська Н. Технічне регулювання як світовий рушій товару. Або – навпаки [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.viche.info/journal/2123 5. CODEX STANDARD FOR BUTTER № 279-1971 [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.codexalimentarius.org 6. CODEX GENERAL STANDARD FOR FOOD ADDITIVES № 192-1995. [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.codexalimentarius.org 7. Toxicological evaluation of certain food additives. – Geneva, 1981. – 249 c. 8. Смоляр В. І. Токсичні ефекти харчових добавок / В. І. Смоляр // Проблеми харчування. – 2005. – № 1. – С. 5 – 15. 9. Сodex Standard for Dairy Fat Spreads № 253-2006 [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.codexalimentarius.org 10. ГОСТ Р 52969-2008. Масло сливочное. Технические условия [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://vsegost.com/Catalog/47/47906.shtml 11. Dairy Products Regulations [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://laws-lois.justice.gc.ca/eng/regulations/SOR-79-840/page-3.html#h 12. Угода про технічні бар'єри в торгівлі [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://zakon4.rada.gov.ua/ 13. Офіційний сайт Національної Комісії України з Кодекс Аліментаріус [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://codex.co.ua/ukr/reg/groups/wa/?os=548&page=0uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2005-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано стан технічного регулювання ЗЕД у світі та в Україні, визначено основні проблеми та шляхи підвищення ефективності сертифікації. Розглянуто систему технічного регулювання ЄС та наведено приклади застосування технічних бар'єрів окремими країнами для забезпечення безпеки товарів на внутрішньому ринку. Запропоновано розробити стратегії розвитку національної системи інформаційного забезпечення технічного регулювання та призупинити перехід від системи обов'язкової сертифікації до системи оцінки відповідності вимогам технічних регламентів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХарківський національний економічний університетuk_UA
dc.relation.ispartofseriesБізнес Інформ;2013 / № 12-
dc.subjectтехнічне регулюванняuk_UA
dc.subjectтехнічний регламентuk_UA
dc.subjectсертифікаціяuk_UA
dc.subjectКодекс Аліментаріусuk_UA
dc.subjectстандартизаціяuk_UA
dc.subjecttechnical regulationuk_UA
dc.subjecttechnical order of businessuk_UA
dc.subjectcertificationuk_UA
dc.subjectCodex Alimentariusuk_UA
dc.subjectstandardisationuk_UA
dc.titleОцінка, проблеми та шляхи вдосконалення технічного регулювання зовнішньоекономічної діяльності у світіuk_UA
dc.title.alternativeAssessment, Problems and Ways of Improvement of Technical Regulation of Foreign Economic Activity (FEA) in the Worlduk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Кафедра міжнародних відносин

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
binf_2013_12_14.pdfелектронне видання304,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.