Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/1962
Назва: Методичні рекомендації з вивчання дисципліни “Засоби автоматики та телемеханіки” за напрямом 6.070101 “Транспортні технології” (ч. 1, для слухачів заочної форми навчання)
Автори: Разгонов, С. А.
Дата публікації: 16-бер-2017
Видавництво: Академія митної служби України
Серія/номер: Засоби автоматики та телемеханіки;2013
Короткий огляд (реферат): Для того щоб різні технічні засоби та системи виконували потрібні функції необхідно організувати той чи інший процес управління. Процес управління може бути реалізований "ручним" способом або за допомогою сукупності технічних засобів, які, в загальному випадку, називають системами автоматичного управління. Системи автоматичного управління на автомобільному та залізничному транспорті призначені керувати рухом автомобілів та поїздів і перевізним процесом. Характерна особливість цих систем полягає в необхідності забезпечення безпеки руху та високої пропускної спроможності технологічних ділянок складів, виробничих цехів і під'їзних шляхів та залізниць. Необхідність впровадження та розвиток систем автоматичного управління сприяли створенню окремого науково-технічного напрямку, яке включає елементну базу, теоретичні питання аналізу та синтезу, питання проектування та забезпечення необхідної надійності. Разом з тим, цей окремий напрямок має тісний зв'язок з електронікою, електротехнікою, математикою і іншими розділами науки і техніки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1962
Розташовується у зібраннях:Кафедра транспортних технологій міжнародної логістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МетодРекомендации-ЗАТ-Разгонов-2013.pdfелектронне видання751,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.