Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/195
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетруня, Ю.Є.-
dc.date.accessioned2015-12-15T10:11:15Z-
dc.date.available2015-12-15T10:11:15Z-
dc.date.issued2015-12-15-
dc.identifier.issn2310-9653-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/195-
dc.description.abstractРозкрито теоретичні аспекти еволюції конкурентного ринкового середовища у світі та в Україні. Висвітлено основні підходи до формування антимонопольної політики та шляхи її реалізації в різні періоди розвитку ринкової економіки. Визначено особливості та основні проблеми антимонопольного регулювання у сфері роздрібної торгівлі продовольчими товарами та надано пропозиції щодо їх усунення.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesДержавне управління;-
dc.subjectконкуренціяuk_UA
dc.subjectконкурентне середовищеuk_UA
dc.subjectмонополізмuk_UA
dc.subjectантимонопольна політикаuk_UA
dc.subjectантимонопольне регулюванняuk_UA
dc.subjectcompetitionuk_UA
dc.subjectcompetitive environmentuk_UA
dc.subjectmonopolyuk_UA
dc.subjectcompetition policyuk_UA
dc.subjectantitrust regulationuk_UA
dc.titleФормування конкурентного середовища й особливості антимонопольного регулювання у сфері роздрібної торгівлі продовольчими товарамиuk_UA
dc.title.alternativeThe competitve environment features and antitrust regulation in the retail food tradeuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:2014/1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9.pdf314,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.