Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/1753
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарасик, О.М.-
dc.contributor.authorКрисанов, Д.Ф.-
dc.date.accessioned2016-12-08T11:47:24Z-
dc.date.available2016-12-08T11:47:24Z-
dc.date.issued2016-12-08-
dc.identifier.citation1. Бажал Ю.М. Економічна оцінка технологічного розвитку України // Матеріали VІІІ міжнародної науково-теоретичної конференції "Економічна безпека в стратегії рин- кових реформ (приклад України). – Київ, 26-27.10.2000// www.niss.gov.ua. 2. Бутнік-Сіверський О.Б. Формування ринкового механізму господарювання на підп- риємствах харчової та переробної промисловості України: Дис. д-ра наук: 08.01.02 / НАН України; Рада по вивченню продуктивних сил України. – К., 1997. 3. Гальчинський А., Геєць В., Семиноженко В. Україна: наука та інноваційний розви- ток. – К., 1997. 4. Говорушко Т.А. Особливості аналізу розвитку малих підприємств у харчовій проми- словості // Економіка АПК. – 2007. – №6. – С. 98-103. 5. Дейнеко А. Економічні проблеми інвестиційного забезпечення розвитку харчової промисловості // Збірник наукових праць УФЕІ. – 1999. – №3. – С. 58-64. 6. Дем’яненко І.В., Буряк А.В. Інвестиційно-інноваційний чинник економічного зрос- тання // Актуальні проблеми економіки. – 2007. – №11(77). – С. 3-11. 7. Крисанов Д. Інноваційний фактор розвитку харчової промисловості України // Еко- номіка України. – 2008. – №4. – С. 71-82. 8. Наукова та інноваційна діяльність в Україні // Стат. збірник. – К.: Держкомстат України, 2002. – 360 с. 9. Наукова та інноваційна діяльність в Україні // Стат. збірник. – К.: Держкомстат України, 2003. – 344 с. 10. Наукова та інноваційна діяльність в Україні у 2006 році //Держкомстат України. – К., 2007. – 351 с. 11. Сичевський М.П. Проблеми інвестиційного розвитку харчової промисловості Украї- ни // Економіка АПК. – 2007. – №7. – С. 21-26.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1753-
dc.description.abstractПроаналізовано динаміку фінансування підприємств харчової промисловості за основними напрямами інноваційної діяльності, розкрито результативність впровадження процесових і продуктових інновацій та обґрунтовано пропозиції, реалізація яких забезпечить підвищення їх ефективностіuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДніпропетровська державна фінансова академіяuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник ДДФА: Економіка;2008/2-
dc.subjectфінансування інноваційної діяльностіuk_UA
dc.subjectпроцесові й продуктові інноваціїuk_UA
dc.subjectрезультативність і ефективністьuk_UA
dc.subjectfinancing of innovative activityuk_UA
dc.subjectprocess and product innovationsuk_UA
dc.subjectefficiency and effectivenessuk_UA
dc.titleФінансування та результативність інноваційної діяльності у харчовій промисловості Україниuk_UA
dc.title.alternativeFinancing and Efficiency of Innovative Activity in the Ukrainian Food Industryuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:2008/2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5 Karasik.pdfелектронне видання422,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.