Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/1539
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВалінкевич, Н.В.-
dc.date.accessioned2016-11-08T09:51:04Z-
dc.date.available2016-11-08T09:51:04Z-
dc.date.issued2016-11-08-
dc.identifier.citation1. Шовкун І. Податкові фактори технологічного розвитку економіки / І. Шовкун // Еко-номіка України. – 2011. - № 5. – С.40-53. 2. Тарасюк Г.М. Потенціал підприємств харчової промисловості Житомирської області: основні тенденції та планування розвитку: [монографія] / Г.М. Тарасюк. – Житомир: ЖДТУ, 2008. – 277 с. 3. Глазьев С. О стратегии модернизации и развития экономики России в условиях гло-бальной депрессии / С. Глазьев. - [Електронний ресурс]. - Режим доступу: http://www.glazev.ru/econom_ polit/269/. 4. Геєць В.М. Посткризові перспективи та проблеми розвитку економік України й Росії (макроекономічний спектр) / В.М. Геєць // Фінанси України. – 2011. – № 3. – С.3-18. 5. Чуприн К.С. Структура та методичні засади статистичного забезпечення управління ринком продовольчих товарів (на прикладі ринку цукру) / К.С. Чуприн // Актуальні проблеми економіки. – 2009. - № 1(91). – С. 197-206. 6. Голландс С. Скатерть-перебранка / С. Голландс // Аргументы и факты в Украине. – 2011. – № 31. – С.13. 7. Борщевський П.П. Підвищення ефективності розвитку і розміщення харчової промис-ловості / П.П. Борщевський, Л.Г. Чернюк, О.Б. Смаглій. – К.: Наукова думка, 1994. – 160 с. 8. Борщевський П.П. Природокористування в агропромисловому комплексі України (територіальний аспект) / П.П. Борщевський, Л.Г. Чернюк, І.Д. Якушик. – К.: РВПС України НАН України, 1998. – 80 с. 9. Державне агентство екологічних інвестицій України. - [Електронний ресурс]. – Ре-жим доступу: http://www.neia.gov.ua/nature/control/uk/publish/printablearticle?art_id=127645.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1539-
dc.description.abstractПроведено аналіз однієї з ключових проблем господарювання підприємств харчової промисловості щодо здійснення організаційно-економічної модернізації як стратегічного вектора розвитку економічної політики; визначено деякі чинники впливу на даний процес. Здійснено спробу окремо, на основі критичного аналізу і узагальнення, розглянути суперечності розвитку підприємств галузі, що пов’язані з впливом цих чинниківuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДніпропетровська державна фінансова академіяuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник ДДФА: Економічні науки;2011/2-
dc.subjectпідприємства харчової промисловостіuk_UA
dc.subjectорганізаційно-економічна модернізаціяuk_UA
dc.subjectзміна кліматуuk_UA
dc.subjectпотенціалuk_UA
dc.subjectлогістична інфраструктура підприємстваuk_UA
dc.subjectenterprises of food industryuk_UA
dc.subjectorganizational-economic modernizationuk_UA
dc.subjectchange of climateuk_UA
dc.subjectpotentialuk_UA
dc.subjectlogistic infrastructure of enterpriseuk_UA
dc.titleМодернізація підприємств харчової промисловості як стратегічний вектор розвитку економічної політикиuk_UA
dc.title.alternativeModernization of enterprises in food industry as a strategic developmental vector for economic policyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:2011/2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Valinkevych.docелектронне видання89,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.